Veče stendap komedije sledeće sedmice u Kosovskoj Mitrovici

Veče stendap komedije biće održano u subotu, 23. marta, u Rock School klubu (nekadašnji Krim klub), u Kosovskoj Mitrovici.
Image
Foto: Pirit fest

Događaj se organizuje u okviru Pirit festivala i biće to prilika za sve posetioce da uživaju u humoru poznatih komičara Nikole Radojlovića i Vuka Vujačića.

Evo šta o sebi kažu komičari Nikola Radojlović i Vuk Vujačić:

Nikola se smorio kada je shvatio da njegov vredniji imenjak Jokić ima 7 godina manje. Obraduje se kad čuje da još ima mladih koji slušaju pravu, kvalitetnu, izvornu Seku Aleksić iz 2003. godine, a ne ove autotjun gluposti danas. Slučajno je otkrio da može da zadovolji više nepoznatih žena istovremeno i od tada ne propušta da ponese lepezu u autobus.

U svoj život uveo je novine poput joge, grupne psihoterapije, čašice žestine posle ručka, a sve to da bi se samo osećao standardno. Preterano inspirativna svakodnevica mu je dijagnostikovana pre par godina zbog čega je umalo završio na inspiratoru. Ipak, sada je dobro, odnosno, standardno, a sve što mu se dešavalo skupio je u dve reči: „Mala neprijatnost“.

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka. Nije voleo školu i bio je srećan kada su mu dali otkaz. Sada se snalazi kako zna i ume i radi sve sem pajda.

Veoma je odgovoran, nikada nije zaboravio nešto bitno, koliko se seća. Kažu da je egocentričan, ali on misli da je zdravo što posvećuje pažnju sebi i da bi za svakoga bilo zdravo da u svom danu odvoji malo vremena od briga i posveti malo pažnje njemu. Ne razume žene koje crtaju obrve, ali ne razume ni one druge. Poslednji put je uzeo broj telefona od jedne devojke kada ga je udarila kolima, pa zbog osiguranja.

Ne nabija nikome na nos da je vegan… zato što nije. Nije vernik, ali se plaši da će da završi u paklu zbog stvari koje govori na bini, o svojoj familiji. Ne veruje u teorije zavere, ali mu je tu nešto sumnjivo. Sa večeri crnog humora je izbačen zato što je pričao rasističke viceve. Lenj je i nikada ne završi stvari koje…

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se nabaviti u Mitrovica Rock School klubu, Soho baru, Kuba kafeu, kao i u Privatnom kulturnom centru Akvarijus. Broj karata je ograničen.

Organizatori napominju da će vrata kluba biti zaključana tokom trajanja događaja, kako bi se izbegli eventualni prekidi u programu te su, stoga, uputili molbu svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju događaju da dođu na vreme, kako ne bi propustili priliku da se zabave i nasmeju.

Događaj počinje u 20 časova.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.