Lučić: MTS kažnjen kako bi se sprečilo njihovo širenje, kosovske vlasti krše sopstvene zakone

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić kazao je da je MTS na Kosovu kažnjen sa 1,56 miliona evra kako bi se sprečilo njegovo širenje.
Image
Foto: Radio Kontakt Plus

„Mi imamo sad oko 30 dana da se žalimo Privrednom sudu. Ovo ne odlaže izvršenje novčane naknade, međutim, mi kad se budemo žalili sudu tražićemo od regulatora da nam odloži to plaćanje“, rekao je Lučić za Tanjug.

Ne verujem da će nam uvažiti, ali sam potpuno siguran da ćemo na sudu to dobiti i da ćemo, ako slučajno to budu naplatili, posle vratiti s kamatom, ocenio je Lučić za Tanjug.

„Moram da kažem imali smo pozitivna iskustva sa američkom i briselskom administracijom kada utvrde da krše (Priština) i sopstvene zakone, tada su stvarno dobro reagovali i zaštitili nas“ – kazao je Lučić, dodajući da očekuje da će i u ovom slučaju da ih zaštite američka i briselska administracija, jer ovo je, kako je rekao – napad da se spreči dalje širenje ovog operatera pri čemu se krši i briselski sporazum.

Lučić je dodao da Telekom posluje u država bivše Jugoslavije bez problema, a da je to slučaj i u Švajcarskoj, Nemačkoj i Turskoj.

Pročitajte još:

Klan: MTS Doo kažnjen sa preko 1,5 miliona evra


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.