Milisavljević: Pothuajse çdo fëmijë tjetër ka nevojë për punë afatgjatë të logopedisë

Image
Foto: Kontakt Plus

Sipas statistikave, ndërmjet 70 dhe 80 për qind e fëmijëve në Serbi përjetojnë një formë të çrregullimit të të folurit.

Ky trend negativ në vitet e fundit është vërejtur edhe tek fëmijët e komuniteteve serbe në Kosovë.

Kjo përmbajtje është krijuar në kuadër të projektit “Ndërpreje heshtjen”, i cili zbatohet nga Alternativna në partneritet me Radio Kontakt Plus.

Përmbajtja është krijuar me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian dhe është përgjegjësi e vetme e Alternativna dhe Radio Kontakt Plus, dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.