Spahiu: Beogradi dhe Prishtina thjesht duhet të zbatojnë atë për të cilën janë pajtuar, nëse ka vullnet gjithçka mund të përfundojë brenda një jave

Image
Foto: Radio Kontakt plus

Marreveshjet janë arritur, Beogradi dhe Prishtina thjesht duhet të zbatojnë atë për të cilën janë pajtuar. Nëse ka vullnet nga dyja palët, gjithçka mund të përfundojë brenda një jave. Formimi i Asociacioni i Komunave me Shumicë Serbe do të çojë në zbutjen e tensioneve mes serbëve dhe shqiptarëve, tha për Kontakt Plus profesori i shkencave politike në Universitetin e Prishtinës, Nedžmedin Spahiu.

Më shumë dëgjoni në podcastin në vijim:

Kjo përmbajtje është krijuar në kuadër të projektit “Ndërpreje heshtjen”, i cili zbatohet nga Alternativna në partneritet me Radio Kontakt Plus.

Përmbajtja është krijuar me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian dhe është përgjegjësi e vetme e Alternativna dhe Radio Kontakt Plus, dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.