Vučić: Danilo nema nikakve veze ni sa čim

Reakcija predsednika Srbije na optužbe kosovskog ministra unutrašnjih poslova
Image
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, reagovao je na optužbe kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje na račun njegovog sina Danila, ističući da je „jedini terorista na Kosovu Aljbin Kurti, koji ubija i teroriše srpski narod“.

„Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše mete“, napisao je Vučić na Instagramu.

Dodaje da Danilo nema nikakve veze ni sa čim, „osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN“.

„Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako, junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišeš srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan“, poručio je Vučić.

„A, Šolaku i domaćim kriminalcima, kojima Kurti uređuje medije, samo poručujem da Srbiju neće pobediti“, zaključio je Vučić.

Podsetimo, kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svečlja, objavio je ranije danas na Fejsbuku kako tvrdi, „nove dokaze o povezanosti Srbije sa događajima u Banjskoj“. Tvrdi da su policijske jedinice na mestu napada u Banjskoj pronašle lični dokument i automobil, kako tvrdi, saradnika sina predsednika Srbije.

Nove tvrdnje Svečlje: Saradnik sina predsednika Srbije učestvovao u napadu u Banjskoj


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.