Radio Kontakt Plus - Radio kojem se veruje

Ugljanin: Në Bruksel asnjë fjalë për të drejtat e boshnjakëve, ne po luftojmë për të ruajtur identitetin tonë, të diskriminuar me rastin e punësimeve në sektorin publik

Image
Foto: Kontakt Plus

Do të kërkojmë që çështja e të drejtave të pakicave të tjera, të cilat janë të garantuara me Konventën Evropiane, të përfshihet në Asociacionin e Komunave Serbe. Boshnjakët dhe komunitetet tjera pakicë në Mitrovicën e Veriut, por edhe në tërë Kosovën, janë në pozitë jashtëzakonisht të vështirë tha kryetari i Kuvendit Komunal të Mitrovicës së Veriut, Nedžad Ugljanin.

Më hollësisht dëgjoni audio podkastin.

Kjo artikull është krijuar në kuadër të projektit “Ndërpreje heshtjen”, i cili zbatohet nga Alternativna në partneritet me radio Kontakt plus.

Kjo artikull është publikuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e artikullit është përgjegjësi e Radios Kontakt Plus dhe Alternativnes dhe nuk përfaqëson domosdoshmërisht bindjet apo qëndrimet e Bashkimit Evropian.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.