Marko Vulović jeste razrešen sa mesta vršioca dužnosti JP-a

Image

Putem online alata za proveru istinosti informacija poslat nam je upit o tome da li je tačno da Marko Vulović više nije vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća za vodosnabdevanje i za proizvodnju i distribuciju električne energije Ibar u Zubinom Potoku.

Vest su objavili Zubin Potok info, a potom i KoSSev, pozivajući se na dokument Vlade Srbije, odnosno na odluku o kadrovskim rešenjima. Kontakt plus je takođe preneo ovu vest.

Rešenje je objavljeno i na zvaničnoj internet stranici Vlade Srbije.

„O razrešenju vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za vodosnabdevanje i za proizvodnju i distribuciju električne energije Ibar, Zubin Potok“ – navodi se u dokumentu.

„Razrešava se Marko Vulović dužnosti vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za vodosnabdevanje i za proizvodnju i distribuciju električne energije Ibar, Zubin Potok“ – navodi se takođe.

Odluka je doneta 22. februara.

Marko Vulović sin je nekadašnjeg gradonačelnika, Stevana Vulovića, a dužnost vd direktora obavljao od kraja 2019. godine, kada je sa funkcije razrešen njegov stric i donedavni gradonačelnik Zubinog Potoka, Srđan Vulović.


Image Not Found
Ovaj sadržaj je finansirala Evropska unija. Ovaj sadržaj je isključiva odgovornost partnera i ne odražava nužno stavove Evropske unije.

Image Not Found
Ovaj sadržaj je podržao CFI – Développement Médias. CFI zadržava svoju autonomiju od izrade ovog sadržaja.